Contact

Over ons

S.C.S. is in 1990 gestart als automatiseerder. Al gauw ontstond een hechte klantenkring die snel groeide. Veel complete netwerken werden opgeleverd en onderhouden. Aanvankelijk gingen we als Novell specialist aan het werk, maar uiteindelijk werden Windows gebaseerde netwerken onze specialiteit. We zijn thuis in de Server- en de PC markt en deinzen tegenwoordig uiteraard ook niet terug voor ondersteuning op alle Apple producten.


U kunt bij ons naast de aankoop van hard- en software ook terecht voor al uw ondersteuning. Dat kan op basis van uurtarief, maar kan ook goedkoper met een service overeenkomst. Dat houdt in dat er geen voorrijkosten in rekening worden gebracht en natuurlijk krijgt u korting op het uurtarief.

Ons werkterrein is het hele automatiseringstraject. Vanaf het advies tot en met de operationele oplevering van uw netwerk. Het merendeel van onze werkzaamheden wordt echter in beslag genomen door systeembeheer, troubleshooting en preventief onderhoud.


Deze kernactiviteiten benoemen wij dan ook als onze specialiteiten, omdat wij er veel ervaring mee hebben en omdat wij de kwaliteit van het systeem (en hoe het onderhouden is) bij ons hoog in het vaandel hebben staan.

Kennis is een vereiste om goed werk te kunnen leveren. Ook wij blijven dus leren en zijn gefocust op uitbreiding van kennis. Maar daarnaast is de kwaliteit van onze werkzaamheden niet minder belangrijk en dan bedoelen we niet alleen het afgeleverde werk, maar zeker ook hoe het werk geleverd wordt. Vandaar onze slogan:

"S.C.S.: koppelt kennis aan kwaliteit."

Goed werk gekoppeld aan goede producten en afgeleverd op een klantvriendelijke wijze!