Contact

Activiteiten

U hebt een vraag op automatiseringsgebied? Wij hebben een antwoord! Het maakt niet uit of u iets wilt weten over beveiliging, koppeling van netwerken, onderhoud, internetverbindingen, applicaties: wij zorgen voor een gedegen advies en antwoord.


Ook als u graag alles onder één paraplu houdt, bent u aan het goede adres. Wij leveren Servers, noodstroomvoorzieningen, PC’s, printers en andere randapparatuur.

En natuurlijk ligt onze focus op ondersteuning. U heeft een probleem? Wij lossen het voor u op! Ook zorgen we er voor dat u geen problemen krijgt door preventief regelmatig onderhoud te plegen voor uw netwerk.

Remote Support

Tegenwoordig kunnen veel problemen al op afstand opgelost worden. Ook via deze website kunt u er voor zorgen dat S.C.S. toegang krijgt tot uw probleem PC of Server. U hoeft deze link maar te klikken om Hulp op afstand te starten. Klik vervolgens op Uitvoeren en geef toestemming om wijzigingen op uw PC toe te staan. Op deze wijze kunnen we sneller reageren op uw oproep voor hulp en besparen we reistijd.


Start support

Hardware

S.C.S. kan u ook voorzien van de benodigde hardware. Denk daarbij aan:

File Servers en PC’s

U kunt bij ons terecht voor de bekende kwaliteitsmerken Servers en PC’s. Het is ook mogelijk dat u Server of PC op maat en geheel volgens uw wensen samengesteld wordt.

Infrastructuur

Het hele netwerk kunt u door ons laten aanleggen. Vanaf bekabeling t/m router en switches. En vanzelfsprekend gebruiken wij ook hier alleen de bekende en kwalitatief goede merken.

Randapparatuur

Uiteraard hoort bij uw PC ook een printer of scanner netwerkprinter. En voor uw Server leveren wij uiteraard ook een noodstroomvoorziening.

Consultancy

S.C.S. verstrekt automatiseringsadviezen. Dat kan varieren van het opstellen van een allesomvattend advies voor een compleet netwerk tot adviezen op detailniveau. Kortom: u kunt met al uw vragen met betrekking tot onderstaande onderwerpen bij ons terecht!

Installatie en/of upgrade van applicaties en Operating Systems

Antivirus oplossingen voor uw netwerk

Backup-oplossingen

Communicatievraagstukken

Beveiligingsaspecten

Beheerprocedures

Software

Ook voor uw software kunt u bij ons terecht. Of het nu gaat over het Operating System voor Uw Server of uw PC. Ook uw Office pakket of uw Antivirus oplossing is verkrijgbaar.

Besturingssystemen

Beveiliging

Kantoorapplicaties

Overige

Systeembeheer

S.C.S. biedt u de mogelijkheid om een gedeelte of uw complete systeembeheer uit handen te geven. U kunt daarbij bijvoorbeeld denken aan:- Installatie en/of upgrade van applicaties en Operating Systems
- Installatie van patches
- Vervanging van (netwerk) PC’s
- Uitvoer en controle van backupprocedures
- Installatie en configuratie van uw printeromgeving
- Gebruikersbeheer
- Troubleshooting
- Aanleg en bijhouden van documentatieVeel van onze klanten sluiten daarvoor een servicecontract af. Als u meer wil weten over onze servicecontracten, kunt u naar onze support pagina gaan. *tot maximaal 60 km v.v.

Cloud Backup

Voorkom verlies van uw belangrijke bedrijfsdata. Wij bieden een veilige en betrouwbare backup oplossing waar u geen omkijken naar heeft. Bent u één of meerdere bestanden kwijt? U heeft ze met cloud backup razendsnel weer terug. Veilig en betrouwbaar. Overtuig uzelf van de eenvoud.

Hoe werkt het?

Na installatie van de software wordt er door ons een initiële backup gemaakt. U kunt u gewoon doorwerken tijdens de backup. Wij verzorgen voor u de installatie. Zo weet u zeker dat alles goed staat ingesteld. Vanaf nu heeft u geen omkijken meer naar uw backup; deze loopt geheel automatisch. Alle gewijzigde en nieuwe bestanden worden onmiddellijk gebackupt.

Troubleshooting

Niet alleen voor bedrijven zijn we beschikbaar voor het oplossen van problemen. Ook als particulier kunt u in geval van PC problemen bij ons terecht. U kunt uw PC bij ons opnieuw laten inrichten of door ons virussen laten verwijderen. Maar S.C.S. kan ook voor u uw internet verbindingen troubleshooten. Tevens kunt u voor hulp bij het bouwen van uw eigen thuisnetwerk bij ons aankloppen.


Twijfel niet en bel ons voor een vrijblijvende afspraak!